Over ons

Wij zijn Max Advocaten. Laten wij kennismaken!

Maximaal resultaat

Wij zijn Max Advocaten. Advocaten die een stapje extra zetten om het maximale resultaat te behalen. Wij nemen geen genoegen met een ‘prima resultaat’. Wij zijn pas tevreden als wij het maximale resultaat hebben bereikt. Dit resultaat bereiken wij doordat wij 1) gek zijn op ons vak, 2) keihard werken voor onze clienten, 3) als sparringpartner voor onze clienten dienen en 4) uitsluitend specialisten hebben die voor u werkzaam zijn. Onze advocaten werken hebben allen hun eigen expertise. Op de rechtsgebieden waarop wij actief zijn, weten wij dan ook van de hoed en de rand. Bij ons vindt u dus geen generalisten die van ieder rechtsgebied een beetje verstand hebben. De advocaten die u bijstaan zijn op de hoogte van de meest recente jurisprudentie, kennen de wet als geen ander en weten als geen ander de vinger op de zere plek te leggen.

Maximale (landelijke) dekking

Omdat wij werken vanuit diverse kantoren in Nederland, bieden wij een landelijke dekking. Onze advocaten procederen wekelijks door heel het land. Daarnaast maken wij gebruik van de modernste technieken om uw belangen optimaal te dienen. Wij mailen, appen, sms-en, videobellen en kunnen documenten digitaal laten ondertekenen. Ook bent u uiteraard van harte welkom op één van onze vestigingen.

Maximaal netwerk

Wij hebben een groot netwerk. In ons netwerk bevinden zich accountants, deurwaarders, fiscalisten, merkgemachtigden en debiteurenbeheerders. Door dit netwerk kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Indien er bijvoorbeeld een fiscaal aspect aan uw zaak zit, dan bellen wij onze fiscalisten, zodat wij ook vanuit die hoek de benodigde experte kunnen inbrengen. U hoeft dan ook niet te schakelen met meerdere partijen; wij schakelen met ons eigen netwerk, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Maximale bereikbaarheid

Een andere kracht van ons, is onze bereikbaarheid. Wij kennen geen 9 tot 17 mentaliteit. Wij zijn altijd goed bereikbaar. ’s Avonds, in het weekend; het maakt ons niet uit. Als het nodig is, staan wij voor u klaar. U krijgt ook altijd onze mobiele nummers, zodat u ons eenvoudig kunt bereiken. Korte lijnen, snel schakelen. Daar houden wij van. Geen ingewikkeld gedoe met secretaresses die u diverse malen doorverbinden om onze advocaten aan de lijn te krijgen. Als u ons nodig heeft, belt u onze advocaten rechtstreeks, u stuurt hen een appje, of u mailt ons. Indien u ons mailt, zult u niet lang hoeven te wachten op een reactie; wij begrijpen dat u snel wilt schakelen en niet lang wenst te wachten op een antwoord van ons.

Maximale transparantie

Max Advocaten is een handelsnaam van Van Viersen Advocatuur B.V. Deze vennootschap staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer 72014547. Wij zijn gevestigd in Hoofddorp (Haarlemmermeer, Noord-Holland), onder de rook van Schiphol. Ons kantoorpand is eenvoudig aan te rijden en wij hebben eigen parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Het adres van ons kantoorpand is Noordmeerstraat 7H te (2131 AD) Hoofddorp.

Max Adocaten is bij de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. De contactgegevens van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn: Postbus 30851, 2500 GW Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Het BTW-nummer van Max Advocaten is: NL858944984B01.

Max Advocaten heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Informatie over deze polis is beschikbaar voor cliënten.

Advocaten zijn verplicht de identiteit van hun cliënten te verifiëren aan de hand van een wettig legitimatiebewijs of uittreksel Kamer van Koophandel. De Verordening op de Advocatuur en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) zijn van toepassing. 

Meer informatie?

Heeft u advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met Max Advocaten.

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.