Intellectueel Eigensomsrecht

Een team ervaren advocaten op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht zorgt ervoor dat uw rechten optimaal beschermd worden.

Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht (IE)


Ons team van IE-advocaten werkt nauw samen met elkaar, zodat zij uw belangen optimaal kunnen behartigen. Dit gebeurt door de jurisprudentie op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht nauwlettend in de gaten te houden en met elkaar te delen. 

Door jarenlange ervaring op de rechtsgebieden die onder deze sectie vallen, weten wij als geen ander waar uw aandachtspunten liggen, welke risico’s u loopt en hoe uw rechten beschermd kunnen worden.

Wij zijn onder meer op de volgende rechtsgebieden actief:

Ook adviseren en procederen wij op grote schaal tegen partijen die inbreuk maken op uw handelsnaam- en/of merkenrecht door online te adviseren in Google (adwords), op de naam van uw concurrent. Als uw handelsnaam of merknaam dan wordt ingetypt bij Google, dan verschijnt er een betaalde advertentie van uw concurrent. Hierdoor is gevaar voor verwarring te duchten bij uw (potentiele) klanten, als gevolg waarvan u omzet kunt mislopen.

 

Als u contact met ons wenst op te nemen, dan kan dat via

Bel me terug